Brand Ambassador

Aanmelden!

BRAND AMBASSADOR

Jij bent een geboren Brand Ambassador wanneer jij het fijn vindt om iedere keer op een nieuwe plek voor een nieuw merk te werken, de ene keer zelfstandig en de andere keer in een team. Ook wil jij zelf bepalen wanneer je werkt en niet van 9 – 5u achter een laptop zitten.

LIFE OF A BRAND AMBASSADOR

Vandaag ga je de eerste dag werken voor Chase! Om 11:00u word je verwacht in een winkelcentrum in een grote stad. Je bent goed voorbereid doordat je gisteren de Chase Manual hebt doorgelezen. Bij aankomst staat de Teamleider je op te wachten en al snel is het gehele team compleet. Kort nemen jullie de briefing nogmaals door en jullie krijgen de kleding overhandigd voor de dag. Even omkleden en dan starten met zoveel mogelijk gratis samples uitdelen.

Deze dag was zo voorbij, maar gelukkig ben jij zaterdag beschikbaar én ingepland door onze Project Managers. Je gaat een exit-sampling doen bij één van de grootste festivals in Nederland. Samen met het team sta je aan het einde van de avond alle feestgangers op te wachten om ze nog een klein cadeautje mee te geven. Ondanks het harde werken heb je nog voldoende energie om samen met de andere Brand Ambassadors een drankje te gaan drinken!

IS IT YOU WE’RE LOOKING FOR?

Jij bent een geboren Brand Ambassador wanneer jij het fijn vindt om iedere keer op een nieuwe plek voor een nieuw merk te werken, de ene keer zelfstandig en de andere keer in een team. Je vindt het leuk om mensen blij te maken met een gratis product en kan hier enthousiast over vertellen. Ook wil jij zelf bepalen wanneer je werkt en niet van 9 – 5u achter een laptop zitten. De dagen als Brand Ambassador zijn lang (+/- 10 uur), maar gaan zo voorbij door de gezelligheid in het team.

COOL, BUT WHAT ABOUT THE MONEY?

Naast dus de tofste functie van Nederland, krijg jij een basissalaris + vakantietoeslagen direct uitbetaald. Dit betekent dat je minimaal € 10,- per uur verdient (21 jaar en ouder) en vanaf 17 jaar ben je al welkom als Brand Ambassador. Daarnaast bepaal jij zelf wanneer je werkt door je beschikbaarheid aan te geven. Chase verplicht jou niet tot het werken van minimaal aantal uur!

ARE YOU READY TO START THE CHASE?

Meld je direct aan voor een sollicitatie! Toch eerst wat vragen? Het team staat via WhatsApp of telefonisch voor je klaar: 0621662147. Je kunt ook mailen naar HR@startthechase.com. Tot snel!

Tijdens de huidige coronacrisis is er minder werk als Brand Ambassador dan normaal. Solliciteren is nog steeds mogelijk, maar houd rekening met een latere reactietijd.